Algemene Voorwaarden

 1. Home Voordeel biedt een unieke verzameling van verrassende deals op het gebied van interieur, sanitair, doe-het-zelf, de tuin en thuisgebruik van elektronica. Het platform biedt kortingen die kunnen oplopen tot wel 70%.
 2. Je kunt gebruik maken van Home Voordeel gedurende 1 jaar na activatie van jouw unieke code. 
 3. Home Voordeel is uitsluitend te gebruiken voor de aanbiedingen op home-voordeel.nl
 4. Home Voordeel is niet te gebruiken in combinatie met aanbiedingen van andere aanbieders.
 5. Aan aanbiedingen die worden getoond op Home Voordeel kunnen voorwaarden gesteld worden. Deze voorwaarden worden vermeld bij de productbeschrijving.
 6. Aanbiedingen zijn beschikbaar op basis van “OP = OP”.
 7. De genoemde prijzen zijn inclusief BTW.
 8. Voor informatie over de levertijd van producten dien je de desbetreffende aanbieding raad te plegen.
 9. Je hebt 14 dagen bedenktijd vanaf het moment dat je jouw product(en) ontvangen hebt. In die periode kun je jouw bestelling zonder opgaaf van reden aanmelden voor retour. Daarna heb je nog 14 dagen om het product c.q. de producten ook daadwerkelijke daadwerkelijk retour te sturen. Dat is wettelijk geregeld en heet het herroepingsrecht. Het product kan alleen ongebruikt en in originele verpakking geretourneerd worden. Zie ruilen en retouren.
 10. Voor alle producten geldt de wettelijke garantie. Dit houdt in dat een product in goede staat moet verkeren en bij normaal gebruik naar behoren dient te functioneren. Als jij een product van ons ontvangt dat beschadigd is, laat ons dat alsjeblieft meteen, en binnen maximaal 72 uur na levering, weten via de klantenservice. Garantie is niet van toepassing als je geen aankoopbewijs meer hebt, oftewel de bevestigingsmail en/of de daarin verstuurde PDF-factuur. Ook geldt er geen garantie als de beschadigingen het gevolg zijn van oneigenlijk of onoordeelkundig gebruik, of als de beschadigingen het gevolg zijn van opzet of grove onachtzaamheid van de zijde van de koper.
 11. Bij het redelijk vermoeden van fraude of misbruik van de door jou geactiveerde unieke code voor Home Voordeel hebben wij het recht om jouw gebruik van Home Voordeel te blokkeren.
 12. Home Voordeel heeft geen geldelijke waarde en mag niet doorverkocht worden.
 13. Home Voordeel is niet in te wisselen voor geld.
 14. Door het gebruik van Home Voordeel ga je akkoord met de algemene voorwaarden.
 15. Leden van Home Voordeel ontvangen automatisch 30, 14 en 7 dagen voor de einddatum van het lidmaatschap een aanbieding om het lidmaatschap te verlengen.
 16. Organisator van de actie: Touch Promotions B.V., Blaak 16, 3011 TA Rotterdam, Nederland. KvK: 57705240