Contact

Heb je een vraag of een opmerking over het aanbod of onze service? Wij horen het graag!

Stuur ons gerust een berichtje via klantenservice@home-voordeel.nl. We proberen jouw vraag of opmerking binnen 3 werkdagen per mail te beantwoorden. Als je ons in het weekend mailt, gaan we er op de eerstvolgende werkdag weer mee aan de slag.

Wil je liever één van onze collega’s spreken? Wij zijn ook telefonisch bereikbaar via 010 - 204 3075Onze klantenservice zit van maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur voor je klaar! Tijdens feestdagen zijn wij ook lekker vrij. 

Deze vragen worden vaak aan ons gesteld

Met de unieke Home Voordeel code die je hebt ontvangen, krijg je kortingen op allerlei unieke deals bij o.a. bekende woonwinkels, tuincentra elektronica-/telefonie diensten en interieurmerken. Dit voordeel loopt op tot wel 70%. Aanbiedingen zijn alleen te vinden en aan te schaffen op het platform van Home Voordeel. Met jouw code heb je dus exclusieve toegang tot exclusieve deals.

Nadat je de unieke Home Voordeel code hebt verzilverd, heb je een jaar lang toegang tot het platform. Bij een proeflidmaatschap is jouw Home Voordeelkaart geldig voor maximaal acht exemplaren van een product. Wanneer het lidmaatschap afloopt, ontvang je een verlengingsaanbod. Dit geeft jou de kans om weer een jaar toegang tot het platform te krijgen. Je kunt de geldigheid controleren in jouw profiel, onder ‘mijn codes’.

De Home Voordeel code wordt uitgegeven via bedrijven of speciale promoties. Wil je er zelf één kopen? Dat kan hier!

Bekijk alle veelgestelde vragen